Als u personeel in dienst hebt, dan moet u een loonadministratie bijhouden. Door de complexe wet- en regelgeving is dit een vak apart. De meeste werkgevers kiezen er dan ook voor om dit uit te besteden. Bijvoorbeeld aan dejong &.

dejong & heeft ervaring in de meest uiteenlopende branches. Of uw onderneming nu onder de vrije beroepen valt of cao-gebonden is, dejong & kan u nagenoeg de gehele loonadministratie uit handen nemen. Maandelijks kunnen we de salarisspecificaties verzorgen voor ondernemingen tot 300 medewerkers.

Personeelsadvies

Neemt u personeel in dienst, dan moeten er veel beslissingen worden genomen. U moet niet alleen het salaris bepalen, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk.

Vragen die aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld:

  • Wat is een reëel salaris? Moet ik rekening houden met een cao?
  • Welke extra’s zijn gebruikelijk in de branche of de beroepsgroep?
  • Welke onkosten mag ik onbelast vergoeden?
  • Welke verplichtingen heb ik tegenover mijn medewerkers en naar de overheid?

Daarnaast zijn er jaarlijks wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Komt er een einde aan het dienstverband – gedwongen of vrijwillig – dan gelden er ook allerlei regels. Houdt u daar geen rekening mee, dan kan dat grote gevolgen hebben, zowel voor u als werkgever als voor uw werknemer.

Bent u nog niet toe aan de aanstelling van een eigen personeelsadviseur, dan kunt u bij dejong & terecht voor personeelsadvies. Wij kunnen u adviseren over de verplichtingen en mogelijkheden die horen bij het werkgeverschap en ondersteunen u graag bij het nemen van beslissingen op personeelsgebied.

aangesloten bij

onze cliënten

Je titel komt hier

Je titel komt hier

Je titel komt hier

Vermeij

Je titel komt hier