Als u personeel in dienst hebt, dan moet u een loonadministratie bijhouden. Door de complexe wet- en regelgeving is dit een vak apart. De meeste werkgevers kiezen er dan ook voor om dit uit te besteden. Bijvoorbeeld aan dejong &.

dejong & heeft ervaring in de meest uiteenlopende branches. Of uw onderneming nu onder de vrije beroepen valt of cao-gebonden is, dejong & kan u nagenoeg de gehele loonadministratie uit handen nemen. Maandelijks kunnen we de salarisspecificaties verzorgen voor ondernemingen tot 300 medewerkers.

Personeelsadvies

Neemt u personeel in dienst, dan moeten er veel beslissingen worden genomen. U moet niet alleen het salaris bepalen, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk.

Vragen die aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld:

  • Wat is een reëel salaris? Moet ik rekening houden met een cao?
  • Welke extra’s zijn gebruikelijk in de branche of de beroepsgroep?
  • Welke onkosten mag ik onbelast vergoeden?
  • Welke verplichtingen heb ik tegenover mijn medewerkers en naar de overheid?

Daarnaast zijn er jaarlijks wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Komt er een einde aan het dienstverband – gedwongen of vrijwillig – dan gelden er ook allerlei regels. Houdt u daar geen rekening mee, dan kan dat grote gevolgen hebben, zowel voor u als werkgever als voor uw werknemer.

Bent u nog niet toe aan de aanstelling van een eigen personeelsadviseur, dan kunt u bij dejong & terecht voor personeelsadvies. Wij kunnen u adviseren over de verplichtingen en mogelijkheden die horen bij het werkgeverschap en ondersteunen u graag bij het nemen van beslissingen op personeelsgebied.

aangesloten bij

onze cliënten

Je titel komt hier

Je titel komt hier

Je titel komt hier

Vermeij

Je titel komt hier

uitgelicht door de jong &

Leest u onze nieuwsberichten wel eens?

Sinds enige tijd zijn wij weer druk bezig met het delen van informatie via onze website. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze nieuwsberichten neem…