In de jaren dertig van de vorige eeuw is Jaap de Ruyter een administratie- en belastingadvieskantoor gestart in Amsterdam-Noord. Zijn zoon Jan de Ruyter nam in 1973 het stokje over. Hij zorgde ervoor dat het kantoor uitgroeide tot een bloeiende onderneming. In 2001 nam Peter de Jong het over en werd de naam veranderd in De Jong & De Ruyter b.v.

het kantoorHet kantoor groeide gestaag verder en dat leidde ertoe dat in 2010 een grotere ruimte werd gezocht. De fraaie huisvesting bij het sluisje werd ingeruild voor een andere bijzondere plek, een paar honderd meter verderop: de kerk aan de Nieuwendammerdijk, op nummer 437. Een centrale locatie voor de klanten, die zijn gevestigd in de hele provincie Noord-Holland: West-Friesland, IJmond, Waterland, Zaanstreek, Amsterdam en omgeving en zelfs in het Gooi.

Tijden veranderen. De dynamiek in ondernemingen is nu totaal anders dan vroeger.  Deze tijd vraagt om een administratie- en belastingadvieskantoor dat alles binnen zijn mogelijkheden aangrijpt om de ondernemer te faciliteren. Een kantoor dat de belangen van de ondernemer centraal stelt, zodat deze met een gerust hart kan doen waar hij of zij het beste in is.
Om de filosofie van deze nauwe samenwerking uit te dragen is in 2013 de naam gewijzigd in dejong &.

De jong & bestaat op dit moment uit 11 medewerkers. In 2014 is Dave Epema toegetreden als partner in de onderneming.

dejong & u? Vertel ons uw verhaal, wij luisteren graag.

aangesloten bij

onze cliënten

Je titel komt hier

Je titel komt hier

Je titel komt hier

Vermeij

Je titel komt hier

uitgelicht door de jong &

Leest u onze nieuwsberichten wel eens?

Sinds enige tijd zijn wij weer druk bezig met het delen van informatie via onze website. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze nieuwsberichten neem…